Ons team

LAZYTIGER

HET BESTE UIT DE THAIS
AZIATISCHE KEUKEN
GEWOON IN ERMELO

TOP CHEF IN DE LAZYTIGER KEUKEN

Proef de specialiteiten van onze keuken crew uit Bangkok

Onze keuken tijgers uit Bangkok zijn nu al een tijdje bij ons en hebben het enorm naar hun zin in Nederland! Zo gaat onze Chef Nat op zijn vrije dagen graag de mooiste plekken van Nederland verkennen om hiermee onze cultuur te ontdekken. In de afgelopen maanden heeft onze crew uit Bangkok samen met onze Nederlandse Chef Liam de mooiste gerechten bereid om u hier het beste van de Thai Asian Cuisine te bieden!

HET TEAM VAN LAZYTIGER

Maak kennis met het team van LAZYTIGER! Wij staan samen garant voor een fantastische avond voor jou in ons restaurant!

KRISTIANA

Kristiana is de eigenaresse van LAZYTIGER. Overdag kijkt ze het liefst naar haar vissen in onze mooie vijver in de tuin, maar ’s avonds staat ze voor jou klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen!

FRANK

Frank is onze held achter de bar bij LAZYTIGER. Hij maakt de allerlekkerste cocktails, koffies en meer! Kom jij één van onze heerlijke cocktails proberen?

LIAM

Liam is onze LAZYTIGER Chefkok met een grote passie voor de horeca. Door zijn jarenlange ervaring binnen en buiten Europa zet hij de lekkerste Thais Aziatische gerechten voor jou klaar!

NAT

Begin dit jaar is onze chefkok Nat helemaal vanuit Bangkok (Thailand) verhuisd naar Nederland nadat wij hem hebben bezocht! Nu is hij één van de Tigers bij LAZYTIGER! Nat brengt de unieke  Thai Asian Cuisine naar Ermelo! Als geen ander is hij creatief in de keuken. Laat je verrassen!

CHU

Chu is ook begin dit jaar vanuit Thailand onze kant opgekomen om ons LAZYTIGER keukenteam te versterken. Met een grote glimlach kookt zij met veel plezier de lekkerste gerechten uit de Thaise keuken.

DARIKA

Samen met Chu kletsen ze wat af in de keuken van LAZYTIGER. Wij weten wij niet waarover, maar wat we wel weten is dat ze als geen ander de lekkerste Poké bowls voor u klaarmaakt! Heb jij ze al geproefd?