Ons team

LAZYTIGER

HET BESTE UIT DE THAIS
AZIATISCHE KEUKEN
GEWOON IN ERMELO

TOP CHEF IN DE LAZYTIGER KEUKEN

Proef de specialiteiten van onze keuken crew uit Bangkok

Vanavond hebben wij kennis mogen maken met onze keuken crew uit Bangkok. Wij hebben een hapje met ze gegeten en nieuwe ideeën uitgewisseld. Alle drie vertellen zij hier op hun eigen manier waarom zij er naar uit kijken om naar Nederland te komen. Omdat natuurlijk niet iedereen Thais spreekt, bij deze een vertaling van hun belangrijkste redenen: ‘de cultuur en de mensen spreken mij erg aan’ ‘Ik wil graag naar Nederland komen om mijn talenten op een nieuwe manier te ontwikkelen’. Ook zijn ze erg benieuwd naar de functie van klompen in Nederland. Wij kunnen niet wachten tot ze in Ermelo zijn en om samen met ons Lazytiger te kunnen beginnen!

HET TEAM VAN LAZYTIGER

Maak kennis met het team van LAZYTIGER! Wij staan samen garant voor een fantastische avond voor jou in ons restaurant!

KRISTIANA

Kristiana is de eigenaresse van LAZYTIGER. Overdag kijkt ze het liefst naar haar vissen in onze mooie vijver in de tuin, maar ’s avonds staat ze voor jou klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen!

FRANK

Frank is onze held achter de bar bij LAZYTIGER. Hij maakt de allerlekkerste cocktails, koffies en meer! Kom jij één van onze heerlijke cocktails proberen?

WIM

Wim is onze LAZYTIGER Chefkok van Nederlandse bodem! Hij is al jarenlang expert in zijn vak en maakt in no-time de heerlijkste Thai Aziatische gerechten voor jou klaar!

NAT

Begin dit jaar is onze chefkok Nat helemaal vanuit Bangkok (Thailand) verhuisd naar Nederland nadat wij hem hebben bezocht! Nu is hij één van de Tigers bij LAZYTIGER! Nat brengt de unieke  Thai Asian Cuisine naar Ermelo! Als geen ander is hij creatief in de keuken. Laat je verrassen!

CHU

Chu is ook begin dit jaar vanuit Thailand onze kant opgekomen om ons LAZYTIGER keukenteam te versterken. Met een grote glimlach kookt zij met veel plezier de lekkerste gerechten uit de Thaise keuken.

DARIKA

Samen met Chu kletsen ze wat af in de keuken van LAZYTIGER. Wij weten wij niet waarover, maar wat we wel weten is dat ze als geen ander sushi kan rollen! Kom jij onze sushi proeven?