WIN EEN VIP ARRANGEMENT

Geplaatst op

Gedurende de zomermaanden vinden in Ermelo de Zomerbraderiën plaats (dinsdag 30 juli, dinsdag 6-, dinsdag 13- en dinsdag 20 augustus). Het jaarlijks terugkerend evenement is een groot succes in de regio. Je kunt er verrassend shoppen en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Op één van de vele terrasjes in en rondom het centrum kun je volop genieten van een hapje, een drankje of een lekker ijsje. Aan het einde van de braderie, rond 20.30 uur, begint het feest pas echt! Elke week treedt er een dj op en zorgt voor een gezellig feest op het Molenaarsplein. Dus ook in de avonduren kun je nog lang na-zomeren en bij-kletsen met toeristen, Ermeloërs, Puttenaren en/of Harderwijkers.

DEEL JE FOTO EN WIN!

Grote kans dat je tijdens je bezoek aan de Zomerbraderie een tijger tegen het lijf loopt in Ermelo. De “Lazytigers” kun je bijna niet missen. Ga op de foto met één van onze tijgers, deel deze foto op onze social media pagina(’s)

https://www.fb.com/lazytigercuise

of

https://www.instagram.com/lazytigercuisine

en vermeld daarbij #lazytigercuisine. Onder de leukste inzendingen verloten we een aantal speciale VIP-arrangementen in ons nieuwe restaurant.