Over lazytiger

Het beste uit de Thais Aziatische keuken, exclusief in Ermelo.

Bij ons verfijnde Thaise-Aziatische restaurant willen we u graag een unieke culinaire ervaring bieden. Onze chef-koks zijn meester in het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij ze gebruik maken van de beste technieken en de meest verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Laat u betoveren door onze prachtige ambiance en laat ons u verwennen met onze prachtige gerechten en uitstekende service.

Bij Lazy Tiger kunt u genieten van al het moois wat wij te bieden hebben met onze heerlijke 'tasting experience', of u kunt uw eigen culinaire avontuur creëren door à la carte te bestellen. Of u nu kiest voor à la carte of de tasting experience, u zult worden getrakteerd op authentieke smaken uit de traditionele Thais-Aziatische keuken, met een moderne culinaire twist.

Onze menukaart is ontworpen om uw smaakpapillen te prikkelen en u mee te nemen op een culinaire reis. De gerechten worden bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten en gepresenteerd als ware kunstwerken op uw bord. Onze gerechten zijn ook ontworpen om te delen, zodat u samen kunt genieten van de smaken van de Thais-Aziatische keuken.

Zit, eet, ontspan én geniet van de heerlijke smaken.

It’s not just a meal, it’s an experience!

Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Onze Tigers staat klaar om uw gerecht op maat te bereiden, zodat u optimaal kunt genieten van onze gerechten. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.


Exclusief genieten van Thaise cuisine op de Veluwe

Al een paar keer bij de Lazy Tiger geweest en keer op keer blijft het leuk en een belevenis om hier te komen. Zeker een aanrader!

Jan Hakvoort